contact@kade14.be +32 3 295 54 65
Offerte
Offerte
bmw

Bedrijfsfeesten

Zoekt u een fijne eventlocatie in een iconische setting die geschiedenis uitademt? Dan is KADE14 de uitgelezen locatie voor de organisatie van uw volgende bedrijfsfeest. Met haar aparte, maar vlot bereikbare ligging op het trendy Antwerpse Eilandje spreekt KADE14 alvast tot de verbeelding voor uw personeel, partners en zakenrelaties. Bovendien waakt het ervaren evenemententeam van JETSET EVENTS – de groep die tevens borg staat voor de successen van DOCK 3 – over het rimpelloze verloop van uw bedrijfsfeest. Met onze one-point-of-contact filosofie ontzorgen wij onze klanten bij de organisatie van hun evenementen.

Offerte aanvragen Brochure downloaden

KADE14 biedt:

Uw event in KADE14? De juiste keuze! Met KADE14 kiest u voor een veelzijdig moduleerbare evenementenhal in een historisch pand. Een ‘Black Box’ die helemaal kan worden aangekleed naar uw wensen of met de branding van uw bedrijf. Perfect voor elk type event. Bovendien kan u rekenen op een ervaren en toegewijd team dat u met raad en daad bijstaat in het ganse organisatieproces.

  • Gewenste stijl en setting
  • Wij denken echt met u mee
  • Alles in huis, van entertainment tot techniek
  • Unieke locatie in een historisch pand
  • Diverse cateringmogelijkheden
  • Ruime parkeergelegenheid en nabijgelegen openbaar vervoer

Onze voordelen

Top Notch Technologie voor een geslaagd event!

KADE14 biedt u een moduleerbare ‘Black Box’ die u helemaal naar wens kan aankleden. De nieuwste technologie staat borg voor een geslaagd event.

Goed bereikbare locatie op trendy “Eilandje’!

KADE14 is de evenementenhal van ‘De Shop’, een historisch pand dat deel uitmaakt van het Vlaamse erfgoed. Deze eventlocatie is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, maar tevens met de auto. Geen parkeerproblemen trouwens, want er is ruime parkeergelegenheid op wandelafstand van deze iconische setting.

Ervaren eventteam ontzorgt!

Met het ervaren evenemententeam van JETSET EVENTS – de groep die tevens borg staat voor de successen van DOCK 3 – heeft KADE14 een toegewijde crew in huis om al uw evenementen succesvol te begeleiden van begin tot einde. Ons team neemt u dan ook graag alle zorgen uit handen zodat u volledig op uw gasten kan focussen.