contact@kade14.be +32 3 295 54 65
Offerte
Offerte
bmw

Walking & seated dinner

Op zoek naar locatie voor een zittend diner? Of eerder een casual walking dinner tijdens een netwerkevent? KADE14 leent zich prima ertoe. In deze unieke multifunctionele evenementenhal gehuisvest in een geklasseerd gebouw bezorgt u uw gasten een onvergetelijke avond. De flexibele ‘Black Box’ is volledig aanpasbaar naar uw smaak of thema en voorzien van alle technische faciliteiten. Het ervaren evenemententeam van JETSET EVENTS – de groep die tevens borg staat voor de successen van DOCK 3 – weet bovendien als geen ander welke cateringformules passend zijn voor uw aangelegenheid, doelstellingen en gezelschappen.

Offerte aanvragen Brochure downloaden

KADE14 biedt:

Uw event in KADE14? De juiste keuze! Met KADE14 kiest u voor een veelzijdig moduleerbare evenementenhal in een historisch pand. Een ‘black box’ die helemaal kan worden aangekleed naar uw wensen of met de branding van uw bedrijf. Perfect voor elk type event. Bovendien kan u rekenen op een ervaren en toegewijd team dat u met raad en daad bijstaat in het ganse organisatieproces.

  • Gewenste stijl en setting
  • Wij denken echt met u mee
  • Alles in huis, van entertainment tot techniek
  • Unieke locatie in een historisch pand
  • Diverse cateringmogelijkheden
  • Ruime parkeergelegenheid en nabijgelegen openbaar vervoer

Onze voordelen

Top Notch Technologie voor een geslaagd event!

KADE14 biedt u een moduleerbare ‘Black Box’ die u helemaal naar wens kan aankleden. De nieuwste technologie staat borg voor een geslaagd event.

Goed bereikbare locatie op trendy “Eilandje’!

KADE14 is de evenementenhal van ‘De Shop’, een historisch pand dat deel uitmaakt van het Vlaamse erfgoed. Deze eventlocatie is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, maar tevens met de auto. Geen parkeerproblemen trouwens, want er is ruime parkeergelegenheid op wandelafstand van deze iconische setting.

Ervaren eventteam ontzorgt!

Met het ervaren evenemententeam van JETSET EVENTS – de groep die tevens borg staat voor de successen van DOCK 3 – heeft KADE14 een toegewijde crew in huis om al uw evenementen succesvol te begeleiden van begin tot einde. Ons team neemt u dan ook graag alle zorgen uit handen zodat u volledig op uw gasten kan focussen.