contact@kade14.be +32 3 295 54 65
Offerte
Offerte
bmw

Seminars & presentaties

KADE14 biedt een niet-alledaagse hybride ruimte die aanpas- en aankleedbaar is naargelang het type evenement, zodat u als organisator zelf naar believen deze ‘Black Box’ kan modelleren, van interieur tot zaalindeling waarbij u tevens kan rekenen op de allernieuwste technische faciliteiten. Bovendien heeft u met het ervaren evenemententeam van JETSET EVENTS – de groep die tevens borg staat voor de successen van DOCK 3 – een betrouwbare partner die u alle zorgen uit handen neemt, zodat uw seminarie of presentatie uitstekend verloopt.

Offerte aanvragen Brochure aanvragen

KADE14 biedt:

Uw event in KADE14? De juiste keuze! Met KADE14 kiest u voor een veelzijdig moduleerbare evenementenhal in een historisch pand. Een ‘black box’ die helemaal kan worden aangekleed naar uw wensen of met de branding van uw bedrijf. Perfect voor elk type event. Bovendien kan u rekenen op een ervaren en toegewijd team dat u met raad en daad bijstaat in het ganse organisatieproces.

  • Gewenste stijl en setting
  • Wij denken echt met u mee
  • Alles in huis, van gastspreker tot techniek
  • Unieke locatie in een historisch pand
  • Diverse cateringmogelijkheden
  • Ruime parkeergelegenheid en nabijgelegen openbaar vervoer

Onze voordelen

Betrokken en creatief

KADE14 denkt actief met u mee en neemt u de gehele organisatie van het seminar uit handen. Wij zetten het thema en uw sprekers op bijzondere wijze in de spotlight en zorgen voor de juiste dynamiek.

Alles ‘in huis’

Wij hebben – of halen – alles ‘in huis’ om van uw seminar een impactvolle beleving te maken. Van bijzondere aankleding, catering, entertainment, licht & geluid tot de nieuwste technologieën.

Volledig ontzorgd

We bespreken de gewenste doelstellingen, hoogte- en aandachtspunten. Uw seminar nauwkeurig uitgestippeld en tot in de puntjes geregeld. Wij nemen alle zorgen uit handen – van begin tot eind.